MSP Home Staging és Ingatlanbefektetés Summit

Érj el magasabb hozamot ingatlanbefektetéseden a home staging segítségével!

2023.11.11. - 2023.11.12.

22 szakértő, 29 előadás vagy szakmai beszélgetés, mindez ingyenes részvételi lehetőséggel az otthonod kényelméből!

Szeretnéd a lehető legmagasabb hozamot kihozni ingatlanbefektetéseidből?

Egy ingatlanbefektetés ezer apró mozzanatból áll össze. Ha bármelyik lépésnél hibát vétünk, az akár a teljes profitunkat is eliminálhatja. Ráadásul a jelenlegi bizonytalan gazdasági környezet, a kereslet visszaesése, a magas infláció vagy a szakemberhiány szintén kedvezőtlenül hathat egy befektetés sikerére, így különösen figyelni kell minden apró momentumra.

22, a területén kiemelkedő szakértő előadásával arra törekszünk, hogy megmutassuk a különféle ingatlanbefektetési és értéknövelési stratégiát, valamint a home stagingben rejlő sokrétű lehetőséget!

PONTOS TERVEZÉS – MAXIMÁLIS PROFIT?

A megoldás sosem volt ilyen egyszerű

Szívesen belelátnál a potenciális vevők fejébe?

Szeretnéd, ha sikerülne optimalizálnod a befektetett pénzt, időt és energiát?

Ugye nem gondolod, hogy a sikeres eladás puszta szerencse kérdése?

Ha benned is gyakran felmerültek már a fenti kérdések, ne csüggedj, a megoldás közelebb van, mint gondolnád! Létezik egy olyan komplex, mindenre kiterjedő módszer, amely a segítségedre lehet a tökéletes ingatlanbefektetéshez vezető úton a megfelelő lakás megtalálásától az értékesítés vagy a kiadás pillanatáig. Egy olyan eszköztárat adunk a kezedbe, mellyel magabiztosan mozoghatsz a befektetésekhez kapcsolódó részterületeken és segítenek maximalizálni a befektetésből származó profitot is.

“A befektetőnek fontos, hogy helyesen értékeljen egy bizonyos üzleti területet. Itt a lényeg az egy bizonyos. Nem kell neked minden üzlethez érteni, sőt még sok üzlethez sem, csak azokhoz, amiben kompetens vagy. Létfontosságú azonban, hogy tudd, hol vannak a határaid.”

Előfordulhat, hogy úgy érzed, nincs szükséged erre a tudásra…

Lehet, hogy most nem tudsz dönteni még abban, hogy neked való-e ez a konferencia, az azonban a Te döntésed, hogy adsz-e rá esélyt, hogy megismerd az ingatlanbefektetés új dimenzióját.

Választhatod természetesen a nehezebb utat is és lemondhatsz erről a formabontóan új tudásanyagról. Természetesen elfogadjuk, ha szeretnél saját magad tapasztalatot gyűjteni a témában és Te akarod kitaposni az ösvényt magadnak a sikeres és maximális profitot hozó ingatlanbefektetés felé vezető rögös úton! Ha viszont úgy döntesz és kíváncsivá tettek az elhangzottak, szívesen osztjuk meg Veled ezeket az információkat, amik segítenek téged, hogy a maximumot hozhasd ki minden befektetésedből.

0

nap

0

szakértő

0

előadás

0 +

percnyi hasznos tudásanyag

Ezen a konferencián olyan elméleti és gyakorlati eszközöket kapsz a kezedbe, ami segít kiválasztani a tökéletes befektetéseket, megtanítja, hogyan tudsz a legkisebb befektetéssel a lehető legmagasabb profitot realizálni és átformálja majd mindazt, amit eddig az ingatlanbefektetésről gondoltál.

Ráadásul a home staging révén egy olyan eszköztárat ad majd a kezedbe, melynek segítségével valóban olyan lakásokat alkothatsz majd, amire titkon minden vevő vágyik. Ennek segítségével pedig jelentősen rövidül majd az értékesítési idő, a vevőjelöltek egymásnak adják a kilincset, ráadásul a módszer segít, hogy a piacon elérhető legmagasabb áron tudjuk értékesíteni ingatlanunkat.

Az esemény előadói

SZOMBAT & VASÁRNAP | 10:00 - 12:00

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.
SZOMBAT | 13:00 - 14:00

Erdőháti Ágnes

okleveles home stager

Forray Niki

Santai Home&Living alapítója és üzleti mentor

Balogh László

ingatlan.com Zrt. - vezető gazdasági szakértő
SZOMBAT | 14:00 - 15:00

Kinsella Dóra

okleveles home stager

Bitay Andrea

social media tanácsadó

Szilber Szilvia

Szilber Ingatlan menedzsment Kft. | Szilber Házak Kft - tulajdonos, ügyvezető
SZOMBAT | 15:00 - 16:00

Nagyidai Edina - Nadina

home stager, lakberendező, a Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagja

Bolya Imre

karizmatréner

Máriás Áron Ottó

Nyolcas.com Flat Management - tulajdonos, ügyvezető
SZOMBAT | 16:00 - 17:00

Dr. Mayer Réka

jogász, közgazdász, home stager

Csatlós Fruzsina

ingatlanértékesítő, home stager

Balla Ákos

Balla Ingatlan tulajdonos, ügyvezető
VASÁRNAP | 11:00 - 12:00

Scharbert Edina

Butlers Magyarország ügyvezető igazgatója

dr. Szabó Márta

ingatlanszektor fejlesztő - vezetőfejlesztés, üzletviteli tanácsadás

Balogh Noémi & Dankó Tamás

Go 2 Costa Blanca - tulajdonos, ügyvezető
VASÁRNAP | 13:00 - 14:00

Csondor Ágnes

fotográfus

C. Szabó Helga

Magyar Home Staging Egyesület elnöke, Ingatlanfejlesztő, stratéga

Korponai Levente

Üzletágvezető - money.hu
VASÁRNAP | 14:00 - 15:00

Radnóthy Szabolcs, Mohari Máté

Alaprajzneked alapítók, belsőépítészek

Erdélyi Nikolett

nikolett.com alapítója, szerző

Rábel Orsolya

ingatlanbefektető és a „2022 Év Home Stagere” nyertese ingatlanbefektetés kategóriában

Egy konferencia azoknak, akik szeretnék a legtöbbet kihozni ingatlanbefektetésükből.

Ez a konferencia azért jött létre, hogy széles körben ismertté tegye a home staginget, az ingatlanok eladásra, kiadásra történő felkészítését, ezáltal pedig minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtassa a hazai ingatlanpiacot.

Szeretnénk ha ingatlantulajdonosok és ingatlanbefektetők ezreinek, tízezreinek tudnánk megmutatni, hogy ingatlant eladni másképp is lehet és létezik egy olyan módszertan, mely segít eladhatóvá tenni bármilyen lakást vagy házat azáltal, hogy kitűnik a piacról, ezáltal pedig minden ingatlanbefektetést rentábilissá tesz. Hogyan kell ezt csinálni? Erre fog számodra választ adni ez a konferencia, az ingatlan kiválasztásától az értékesítés/kiadás pillanatáig bezárólag!

Ez a konferencia bevezet az ingatlanbefektetés új dimenziójába és az ingatlan értéknövelés sokféleségébe.

A konferencia során hiteles, a területükön kiemelkedő előadóktól kaphatsz gyakorlatias tudást, a home staging, az ingatlaneladás és az ingatlanbefektetés világából.

Itt elsőkézből megtanulhatod, hogyan lehet lakást eladni könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron.

A rendezvény fő támogatója

Médiatámogatók

INGYENES REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj ingyenesen, és küldjük a “digitális jegyed”, mellyel velünk tarthatsz a konferencián!

Az előadás napján válogass kedvedre a témák és előadások közül, amelyeken majd részt szeretnél venni!

Várunk szeretettel az élő közvetítésen november 11. és 12-én!

© MSP Home Staging Summit

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető

Az ajándék előadásban arról fogok beszélni, hogy milyen ingatlanbefektetési stratégiák léteznek, miként tudod megnövelni az ingatlanod értékét, továbbá a csomagban található előadásban arról, hogy mi a legnagyobb hiba, amit az ingatlanbefektetők elkövethetnek, hogy Te ne tedd ezt!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. A home staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, 2011 óta, több mint 12 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: elterjeszteni Magyarországon az MSP Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot! Lakberendezőként a home stagingre, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, amelynek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

A klasszikus home staging: Mi az a pár dolog, amit magad is megtehetsz, mielőtt elkezded hirdetni az ingatlanodat? Illetve mi az amihez már érdemes szakember segítségét kérni?

Erdőháti Ágnes | okleveles home stager

Ebben az interjúban beszélgetünk a piacelemzés fontosságáról és a célcsoport kijelölés szerepéről, ami Ági egyik nagy erőssége. Sző lesz még a tulajdonosok elköteleződéséről is, hogyan értsék meg, hogy a home staging idő, pénz, energia befektetéssel jár. Beszélgetünk még róla, hogyan tudja egy ügyfél lassítani az egész folyamatot ha nem érti meg, hogy az ingatlan valójában nem neki készül. Végül pedig egy-két mondat erejéig kitérünk a hóbortos, önmegvalósító ingatlan befektetésekre is, amiket a szakmából is sokan követünk figyelemmel.

Ági 15 turisztikában eltöltött év után 2019-ben váltott és elvégezte az összes hazánkban fellelhető home staginggel kapcsolatos képzést, hogy ezúttal az ingatlanfelkészítésben kerüljön a szakma legjobbjai közé. Munkájában nagy hangsúlyt fektet a piacelemzésre és a célcsoport kijelölésére. A klasszikus home staging tanácsadás mellett sokat dolgozik szálláshelyek felfrissítésén, ami nagyon ismerős terep számára, hiszen maga is szálláshely tulajdonosként, üzemeltetőként dolgozott korábban. Imád felújítani, ingatlant fejleszteni, de az már inkább csak önmegvalósítás, alkotás, önkifejezés számára.

A vállalkozás elindításának lelki aspektusai

Forray Niki | Santai Home&Living alapító és üzleti mentor

Ebből a beszélgetésből egyértelművé válik miért érdemes a szívünkre hallgatni – már a legelején is? Mik azok a dolgok, amelyekkel a vállalkozói nehézségek könnyedén leküzdhetőek és hogyan érjük el a vállalkozói szabadságot és függetlenséget. Többek között ezeket a kérdéseket fogjuk érinteni ebben az interjúban.

Forray Niki 30 éve kezdte el léggömb és party dekorációs vállalkozását, majd a Covid alatt szerelembe esett az Istenek szigetével, Balival. Ehhez kapcsolódva tavaly megnyitották lakásdekorációs boltjukat és webáruházukat. Üzleti mentorként és könyvkiadóként küldetése a szabadság, a boldogság és a szeretet megélése a munkahelyeken és a cégvezetésben.

Milyen ingatlanpiaci lehetőségek előtt állunk?

Balogh László | Vezető gazdasági szakértő - ingatlan.com

Ez az előadás arra keresi a választ, hogy mire számíthatunk aktuálisan az ingatlanpiacon. Vajon vége van már a mélyrepülésnek? Hogyan vátoznak az árak? Milyen kereslet és kínálat mutakozik? Mennyi ideig tart eladni egy lakást, és mekkora alkura lehet számítani? Az ingatlanbérbeadás jelenét és jövőjét is érinti az előadás.

Balogh László az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője, jelenleg Magyarország egyik legtöbbet idézett és hivatkozott ingatlanpiaci szakértője.
Az ingatlan.com csapatához 2009-ben csatlakozott, kezdetben gazdasági és pénzügyi területen dolgozott, jelenleg a vállalat vezető gazdasági szakértője, valamint a cég ingatlanpiaci elemzéseiért és ezek kommunikációjáért is felel.

Milyen módon alkalmazható az MSP Home Staging szemlélet az ingatlanfejlesztésben egy home stager szemével?

Kinsella Dóra | Okleveles home stager

Ebből a beszélgetésből megtudhatod, hogyan érkezett meg Dóri életébe a home staging és hogyan lett ebből karrierváltás. Beszélünk róla, hogy milyen projekteken vett részt, felelevenítünk néhány sikersztorit majd felújítással, ingatlan fejlesztéssel, értéknöveléssel kapcsolatos kérdésekről beszélgetünk. Szó lesz róla, mi az emberek legszűkösebb erőforrása, milyen buktatói vannak ennek a munkának, illetve hogyan és hol tudnak az ügyfelek kapcsolódni egy-egy home stagerhez.

Kinsella Dóra home stagerként tanácsadástól a teljes lebonyolításig viszi a projekteket (amennyiben erre igény van). Leginkább olyan munkák találják meg, ahol a home stagingen kívül részleges vagy teljes felújítás is szükséges, így tényleg a kezei között születik újjá az ingatlan. Sokszor maga is kiveszi a részét a munkából: tapétázik, bútort szerel, stb, a fizikai munka kikapcsolja és feltölti.

 

Személyes márkaépítés az online térben - Önazonosság & Stratégia

Bitay Andrea | social media tanácsadó

Ebből az előadásból kiderül, miért érdemes személyes márkát építened ingatlanosként. Milyen felületek lehetnek ebben a segítségedre, hogyan emelkedj ki a tömegből és érd el a célközönséged rendszeres tartalomgyártással. Az előadásból megtudhatod, hogy hova helyezd a hangsúlyt, hogy a vállalkozásod is épüljön és te is önazonos maradj.

Bitay Andrea több, mint 10 éves tapasztalattal segít vállalkozóknak olyan social media tartalmat készíteni, amivel valóban kiemelkedhetnek az online térben. Célja, hogy minél többen rájöjjenek, a megfelelő célközönség elérése és megszólítása megsokszorozza vállalkozói sikerüket.

Társasházi értékelési szempontok ingatlanbefektetőknek és lakásvásárlóknak

Szilber Szilvia | Szilber Ingatlan menedzsment Kft. & Szilber Házak Kft - tulajdonos, ügyvezető

Az előadás arról szól, hogy az ingatlanbefektetők hogyan kerülhetik el a legnagyobb társasházi buktatókat és spórolhatnak akár milliókat a megfelelő ingatlan kiválaszásával és hogyan tudnak eredményesen alkudni. Ez a téma különösen azon ingatlanbefektetőknek ajánlott, akik a felújítás és a home staging után a mielőbbi eladás szándékával vesznek lakásokat, mert számos jól használható megoldási javaslatot kínál arra, hogy ne ragadjanak bele egy elhanyagolt társasházba.

Szilvia 10 éve foglalkozik társasházkezeléssel és 6 éve tanácsadással. Közel 400 társasház helyzetét vizsgálta meg pénzügyi és műszaki szempontból és tett ajánlásokat a fejlesztésre. Ez nagyságrendileg 20.000 társasházi lakást, így 60.000–70.000 embert érintett. A Szilber Ingatlan Menedzsment szisztémával üzemeltetett társasházak kiszámítható jövőt és nyugodt otthont biztosítanak a társasházi lakástulajdonosoknak és lakóknak. Munkájával szeretne ahhoz hozzájárulni, hogy a társasházakban lakók életszínvonala jobb legyen és a társasházi ingatlanok értéke növekedjen a Szilber Ingatlan Menedzsment működésének következtében.

Az üres ingatlanoktól a wow érzésig

Nagyidai Edina - Nadina | home stager, lakberendező, A Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagja

Az előadásból megtudhatod, miért sikeresebb a berendezett ingatlanok eladása és miért érdemes elkerülni, hogy az ingatlan üresen kerüljön ki az ingatlanpiacra. Konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül bemutatásra kerül, hogy a megfelelő berendezés hogyan képes:
1. Növelni az ingatlanok értékét és vonzerejét a potenciális vevők szemében.
2. Gyorsítani az eladási folyamatot és minimalizálni az eladási időt.
3. Lebontani az üres terek hidegségét és hogyan segít az érdeklődőknek elképzelni, hogy milyen lenne az ingatlanban élni.
4. Hogyan lehet az eladási árat pozitívan befolyásolni a megfelelő, célcsoportra szabott berendezés által.

Az előadás során számos praktikus tippet kaphatsz arra vonatkozóan, hogy a berendezéssel hogyan emeld ki az ingatlanodat a versenytársak közül, hogy növelni tudd az eladási esélyeket?

Edina 2020-ban alapította a NADINA Interiort, melynek a home staging szolgáltatás mellett fő profilja a bútorbérbeadás. Küldetése az ingatlantulajdonosok, a home stagerek, valamint az ingatlanbefektetők támogatása a home staging folyamat során. Célja, hogy a bútorbérlés segítségével a munkájuk egyszerűbb, költséghatékonyabb és gondtalanabb legyen. A bútorozási költségek és feladatok jelentős csökkentésével a profitot maximalizálni tudják, ami a home staging során az egyik legfontosabb tényező.

Mi dől el fejben és mi nem?

Bolya Imre | Karizmatréner, Karizma Podcast házigazdája

Ebből az interjúból megtudhatod: Milyen szerepe van egy vállalkozó sikerében a kommunikációjának? Miért számít az, hogy kommunikálsz saját magaddal? Mit és hogyan érdemes elmondani másoknak a vállalkozásodról? Mi az, ami nem fejben dől el? Kitől és hogyan érdemes tanulni? Hogyan lehet vállalkozóként fejlődni és miért fontos ez? 

Bolya Imre karizmatréner és inspirációs előadó. Szenvedélye a folyamatos tanulás és mások fejlesztése. 10 éven át tanult Anthony Robbinstól, a világ egyik leglenyűgözőbb előadójától. 2016-ban indította el Karizmatikus Előadó Tréningjét, amelyet már 1300-nál is többen végeztek el és váltak magabiztos előadókká. Karizma Podcastjében inspiráló vállalkozókkal és cégvezetőkkel beszélget, akik szakmailag és emberileg is kiváló példaként szolgálnak bárki számára.

Hosszútávú bérbeadás 21. századi módszerekkel

Máriás Áron Ottó | nyolcas.com Flat Management - tulajdonos, ügyvezető

A közgazdasági diplomám megszerzése után kizárólag a véletlen művének köszönhetem, hogy albérlet közvetítéssel kezdtem el foglalkozni. 2010 környékén, a kezdetek kezdetén egy klasszikus ingatlanirodánál dolgoztam bérlőközvetítőként, amikor az egyik akkori kollégámmal felismertük a lakáskezelési szolgáltatás iránti igényt. Úgy döntöttünk, hogy összeállunk, és megalapítjuk a saját cégünket, hogy az addig megszokottnál értékteremtőbb szolgáltatást nyújtsunk a Budapesten ingatlant kiadó magánszemélyeknek. Ma már 10 éve, hogy lakások bérbeadásával és teljes körű kezelésével foglalkozunk, melynek köszönhetően ügyfeleink az együttműködés teljes időtartam alatt kényelemben és biztonságban érezhetik magukat.

A beszélgetés az alábbi lényeges kérdéseket fogja érinteni:
1. Milyen kiadó lakásra van kereslet – mibe fektessünk?
2. A modernkori bérlők igényei – hogyan rendezzük be?
3. Hogyan válasszunk jó bérlőt?
4. Hogyan tegyük biztonságossá a bérbeadást?
5. A lakáskezelési szolgáltatásról

A home staging ereje új építésű lakások esetén - azaz, hogyan lehet „kimaxolni” az új lakások árát és gyorsan eladni a projekt végén „beragadt” lakásokat?

Dr. Mayer Réka | jogász, közgazdász, home stager

Dr. Mayer Réka vagyok, jogász és közgazdász. Több mint 22 éve dolgozom fejlesztőknek, mint project manager és mint az új építésű lakások értékesítési vezetője. Ez a 22 év elég hosszú idő volt ahhoz, hogy alaposan megismerjem az új lakás alpiacát, annak minden egyediségével, előnyeivel és nehézségeivel egyaránt. Nevemhez számtalan lakóproject és társasház értékesítése kapcsolódik.

Előadásom témája, hogy hogyan segíthet a home staging az új építésű lakások minél gyorsabb, teljeskörű és maximális árú értékesítésében. Ha fejlesztő vagy, illetve, ha feladatod az új építésű lakások eladása, és a műszaki átadás után mindig marad egy pár eladatlan lakás, akkor mindenképp érdemes meghallgatnod ezt az előadást és megfogadni az ott elhangzó tanácsokat! Szintén ajánlom az előadást mindazoknak, akik próbálkoztak már kész, de üres új építésű lakás eladásával.

A home staging szerepe az ingatlanértékesítésben

Csatlós Fruzsina | Ingatlanértékesítő, Home Stager

Fruzsina előadása elsősorban arról szól, hogy az értékesítési folyamat 0. pontjától hogyan és miért javasolt alkalmazni a home staging szemléletet. Saját tapasztalatok és bevált módszerek bemutatása mentén kapunk választ ezekre a kérdésekre.

Ő maga 23 éve foglalkozik értékesítéssel, így maximális szakértelemmel és tapasztalattal tudja támogatni ügyfeleit ezen a területen. Home stagerként magánszemélyekkel, ingatlanirodákkal és közvetítő kollégákkal is dolgozik. Mindkét területen átlagon felüli, professzionális szolgáltatásra törekszik. A teljes ügymenet alatt megbízói egyéni céljai vannak a fókuszban, erre alapozott egyedi stratégia mentén dolgozik minden megbízásnál.

Milyen eredményességűek a különféle ingatlanbefektetési stratégiák az új és használt lakások piacán?

Balla Ákos | Tulajdonos, ügyvezető - Balla Ingatlan

Ebből a beszélgetésből megtudhatod, hogy az egyes ingatlanbefektetési stratégiák esetében milyen hatással van a home staging az ingatlanok eladási árára, illetve bérleti díjára.
Mennyit érdemes beruházni?
Milyen home staginggel kapcsolatos trendek figyelhetőek meg jelenleg az ingatlanpiacon?
Miben más az új építésű ingatlanok piaca, mint a használt lakások piaca?
Új építésű lakások esetén melyik ingatlanbefektetési stratégia milyen eredményességre vihet? Mi működhet most és a jövőben?
Milyen alpiacokra lehet felosztani a piacot földrajzi tekintetben, hasznosítási, vagy egyéb tekintetben?
Melyik esetben hogyan érdemes berendezni a lakásokat?

A Balla Ákos által vezetett Balla Ingatlan hazai tulajdonú vállalkozás, mely eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozik már 23.éve. Az eladóknak egyszerre kínálják egy nagy hálózat előnyeit tudás, adatbázis, ügymenet tekintetében, illetve biztosítják a legkedvezőbb díjakat a versenytársakhoz képest. Vevőik több ezer ingatlant tartalmazó adatbázisukból választhatják ki a megmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Eladóknak és vevőknek egyaránt folyamatos tanácsadást, segítséget és támogatást nyújtanak az ingatlanközvetítés folyamatában.

Miként teremthetünk otthonos hangulatot az otthonunkban és a home stagingben? Avagy a színek és a dekorációk szerepe az életünkben és az ingatlaneladásban

Scharbert Edina | BUTLERS ügyvezető igazgatója

Hogyan tegyük otthonosabbá a lakást, amiben élünk? Hogyan teremtsünk kellemes hangulatot a színekkel? A dekoráció ereje a lakberendezésben? Hogyan hat egy kellemesen és harmonikusan kialakított enteriőr az érzelmekre, az érzékeinkre és a hangulatunkra? Mi egy kellemesen dekorált enteriőr hozzáadott értéke egy eladási folyamatban? Hogyan tudunk hangulatot vinni a térbe dekorációval?

Scharbert Edina 2016 óta tölti be a BUTLERS Magyarország ügyvezetői pozícióját. Közgazdász végzettségű, így ebben a pozícióban ötvözni tudja a hobbiját a hivatásával. Szenvedélye a lakberendezés, szereti minden évszakban újra dekorálni a lakást, ami nem mindig új tárgyak beszerzését hanem inkább a kreatív ötletek alkalmazását jelenti. Szeret utazni, ami szintén inspirálóan hat rá az otthona formálásában is. Nyitott szemmel jár és igyekszik mindig magával hozni pár egyedi és jól hasznosítható ötletet minden útjáról.

Így alakíts magadnak ideális ügyfélkört!

dr. Szabó Márta | Ingatlanszektor fejlesztő - vezetőfejlesztés, üzletviteli tanácsadás

Márta előadásából kiderül, hogyan tudsz meggyőző lenni, anélkül, hogy bárkit győzködnél? Hogyan lehetsz magabiztos és eredményes? Hogyan képviseld önmagadat, a szolgáltatásodat és a díjszabásodat? Hogyan építsd fel a sikeres tárgyalást?

Mártát mindig is vonzotta az építőipar és az ingatlanok világa. Műszaki-, és jogi végzettségeit egészítette ki a lakberendező, az ingatlanközvetítő, executive business coach és a home staging szakértői oklevelekkel. 1996 óta dolgozik a területen, vagyis több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Ingatlanbefektetés Spanyolországban - Praktikák és buktatók

Dankó Tamás | Go 2 Costa Blanca - tulajdonos, ügyvezető

Ebből a beszélgetésből kiderül, milyen lehetőségek rejlenek a spanyolországi ingatlanpiacban egy hazai befektető számára, illetve milyen veszélyekkel és buktatókkal kell számolnia annak, aki ingatlant vásárolna befektetés céljából a napfényes Costa Blancán. Szó lesz az aktuális trendekről, milyen változások érintették a spanyol ingatlanpiacot az elmúlt években, illetve, hogy hogyan vált a spanyol tengerpart a magyar befektetők egyik kedvelt célpontjává. Mindezeken túl fontos információkat és praktikus tanácsokat hallhatunk arra vonatkozóan, hol, hogyan és mit érdemes vásárolni, ha spanyol ingatlanba fektetnénk.

Dankó Tamás több, mint 15 éve él a spanyol tenger partján családjával. Feleségével, Noémivel közös vállalkozásuk profiljába tartozik az ingatlanvásárlás, ingatlanbefektetés, ingatlankezelés, üzleti társaságok alapítása, és a kitelepedéssel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés, kezdve az orvosi ellátástól az autóbiztosításig, valamint a szállás-, transzfer- és programszervezés is. Spanyol, angol, német, és magyar nyelven, illetve profi fordító irodával karöltve a világ számos országából érkező ügyfelük megbízását tudták sikerrel teljesíteni, és a szükséges dokumentumokat elkészíteni. Területileg Costa Blancára, ezen belül is Benidormra és vonzáskörzetére specializálódtak, hiszen Európa egyik legszebb és legnépszerűbb turisztikai központja csak úgy vonzza a kis- és nagybefektetőket, azokat, akik egy itteni szállodaipari ingatlanprojektekből szeretnének profitálni, de azokat is, akik nyugdíjas éveikben a tengerparton szeretnének sütkérezni, és élvezni a mediterrán életérzés.

Enteriőrfotózás a gyakolatban - tippek és buktatók

Csondor Ágnes | fotográfus

Az interjú fő témája az ingatlanban rejlő valódi lehetőségek vizuális bemutatása, a leghatékonyabban és a lehető legjobb minőségben. Miért van szükség professzionális ingatlanfotókra? Mitől működnek a képek és hogyan érnek célba? Hogyan zajlik egy ingatlanfotózás? Hogyan készülj fel rá? Gyakran elkövetett hibák. Tippek és trükkök, ezekről a témákról fog szólni ez a beszélgetés.

Csondor Ágnes fényképészként enteriőrfotózásra specializálódott, kifejezetten olyan képek készítésére, amik nem csak a szemünkre, hanem érzékeinkre is hatnak, mindemellett teljeskörűen és érthetően bemutatják az ingatlan adottságait és funkcionalitiását.

A Magyar Home Staging Egyesület bemutatkozik

C. Szabó Helga | A Magyar Home Staging Egyesület elnök, Ingatlanfejlesztő, stratéga

Helga előadásából kiderül, kiket rejt valójában a Magyar Home Staging Egyesület? Kinek és persze miért is éri meg csatlakozni a szervezethez? Mi, az amit az egyesület nyújtani tud? Egy kis spoiler: Remek közösséget, lehetőséget a fejlődésre, király programokat és szuper kapcsolatokat. Jah és mindezt évi 50.000 Ft-ért tagdíjért! Kell ennél több?

A Magyar Home Staging Egyesület célja, hogy a szakmabelieknek fejlődési és együttműködési platformot biztosítson és ennek eredményeként a hazai ingatlanpiacon egy magasabb minőséget képviselhessenek. Ezen felül az egyesület küldetése a home staging szemléletének terjesztése és ismertté tétele minél szélesebb körben.

Befektetési célú lakás, hitelből?

Korponai Levente | Money.hu Üzletágvezető

Ebből az előadásból kiderül, merre tart ma a jelzálog hitelezés? Mire számíthatunk 2024-ben? Milyen finanszírozási megoldásban gondolkozzunk, ha befektetési céllal vennénk ingatlant? Kihez érdemes fordulni finanszírozási kérdésekben?

Levente az ingatlan.com cégcsoport money.hu üzletágának vezetőjeként azért dolgozik, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely mindenkinek segít a legjobb pénzügyi megoldás kiválasztásában legyen szó hitelről, megtakarításról, befektetésről vagy akár biztosításról.

Az élhető otthon záloga: ideális alaprajz

Radnóthy Szabolcs, Mohari Máté | alaprajzneked.hu alapító, belsőépítész

Ebben az előadásban szó lesz arról, mitől válik otthonná egy ingatlan?
Milyen alapvető funkciókat kell ellátnia egy otthonnak?
Mire jó egy alaprajz?
Milyen helyzetben van a magyar lakásállomány?
Mikor ajánlott az alaprajzi tervezés?
Az előadásból megtudhatod az élhető otthon megteremtésének elméleti alapjait és bemutatásra kerülnek az alaprajzi tervezés előnyei egy konkrét példán keresztül.
Az előadók az elmúlt tizenöt évben körülbelül 500 alaprajz tervezésén vannak túl, az előadásból pedig az is kiderül, hogy miért nélkülözhetetlen az alaprajzi tervezés.

Az alaprajzneked.hu-t Szabolcs és Máté azzal a céllal hívta életre 2020-ban, hogy javítson a magyar lakóingatlanok belső funkcionális elrendezésén, mert tapasztalataik szerint azok sok esetben nem szolgálják teljes mértékben annak lakóit. Céljuk, hogy kis anyagi ráfordítással élhetőbb otthonokat teremtsenek és a kihasználatlan, vagy rosszul berendezett tereket visszaállítsák a lakók szolgálatába.

Válts nézőpontot! Hozz létre olyan dolgokat, melyek nem léteztek eddig!

Erdélyi Nikolett | a Nikolett.com alapítója, szerző

Ebből a beszélgetésből megtudhatod: Mivel kell rendelkeznie egy jó vezetőnek? Hogyan köteleződj el önmagadhoz és a teremtéseidhez? Melyek a siker elengedhetetlen pillérei, hogyan állítsd a tudatosságot a saját szolgálatodba?

Nikolett 4 éve vágott bele abba a merész vállalkozásba, hogy megmutassa az embereknek, hogy igenis lehet boldogan élni. Mostanra emberek ezrei hallgatják podcastjeit, előadásait nap, mint nap a havonta megújuló előfizetői rendszerében.

Piacelemzés és piackutatás egyszerűen a gyakorlatban. Miért érdemes foglalkozni ezzel?

Rábel Orsolya | Ingatlanbefektető és a „2022 Év Home Stagere” nyertese Ingatlanbefektetés kategóriában

Ebből a beszélgetésből kiderül: miért rendkívül hasznos folyamatosan figyelni az ingatlanpiacot akár profiként, akár laikusként? Milyen rendkívüli pénzügyi előny(öke)t és nyugodt biztonságot jelent a mai hullámzó és bizonytalan ingatlanpiacon, ha szinte azonnal képbe tudunk kerülni, mi történik a célzott piacunkon leendő vagy meglévő ingatlan befektetésünkkel?

Rábel Orsolya a Bowerbird Homes alapítója, 2018 óta foglalkozik home staginggel, 2019-ben végezte el az MSP Home Staging Akadémiát és indította el saját vállalkozását. Korábban multi-, non-profit, valamint ingatlanfejlesztő cégnél is dolgozott, ahonnan rengeteg üzleti tapasztalatot szerzett, mégis a home stagingben találta meg önmagát. Erőssége többek között a 25 évnyi értékesítési tapasztalat és egyedi ingatlanpiaci elemzés, piackutatás. Személyes célja, hogy pozitív, megoldásra törekvő és korrekt résztvevőként emelje még a piaci folyamatok minőségét és teremtsen hozzáadott értéket a kliensek és a szakma számára.