Sikeres regisztráció! 🎉

Köszönöm, hogy regisztráltál online minikurzusunkra, mely az ingatlanbefektetések témakörét, ezen belül is a maximális hozam elérésének lehetőségét járja körül.
Hamarosan kapsz tőlünk egy e-mailt, ami fontos részleteket tartalmaz a minikurzussal kapcsolatban!
Kérlek, hogy olvasd el figyelmesen és lépj be az ott található Facebook csoportban, hiszen a képzést élőben kizárólag ott tudod majd követni. 
Bármilyen kérdés, észrevétel, probléma esetén keress minket az msp@msp-homestaging.hu e-mail címen! 
Remélem találkozunk február 29-én este 19 órától élőben a képernyő előtt!
 
Mielőtt tovább mennél, van itt még valami számodra…

Szerezd be az első MSP Home Staging és Ingatlanbefeketés Summit ingatlanbefektetői termének mind a 8 felvételét!

minden, amit az ingatlanbefektetésekről tudni szeretnél

8 szakértő, és több mint 10 órányi előadás, mindez az otthonod kényelméből!

Szeretnéd a lehető legrentábilisabbá tenni ingatlanbefektetéseidet?

Egy ingatlanbefektetés ezer apró mozzanatból áll össze. Ha bármelyik lépésnél hibát vétünk, az akár a teljes profitunkat is eliminálhatja. Ráadásul a jelenlegi bizonytalan gazdasági környezet, a kínálat visszaesése, a magas infláció vagy a szakemberhiány szintén kedvezőtlenül hathat egy befektetés sikerére, így különösen figyelni kell minden apró momentumra.

8, a területén kiemelkedő szakértő előadásával arra törekszünk, hogy ingatlanbefektetéseid a maximális profitot biztosítsák számodra és olyan megoldásokat nyújtsunk neked, melyek segítenek a tervezés időszakától egészen az ingatlan értékesítéséig.

PONTOS TERVEZÉS – MAXIMÁLIS PROFIT?

a megoldás sosem volt ilyen egyszerű

Ha benned is gyakran felmerültek már a fenti kérdések, ne csüggedj, a megoldás közelebb van, mint gondolnád! Létezik egy módszer, amely a segítségedre lehet a tökéletes ingatlanbefektetéshez vezető úton a megfelelő lakás megtalálásától az értékesítés vagy a kiadás pillanatáig. Egy olyan eszköztárat adunk a kezedbe, mellyel magabiztosan mozoghatsz a befektetésekhez kapcsolódó részterületeken és segítenek optimalizálni a befektetésből származó profitot is.

 

Mit szólnál hozzá, ha segítenénk, hogyan találhatod meg a legjobb befektetési lehetőségeket?

Szívesen belelátnál a potenciális vevők fejébe? Szeretnéd, ha sikerülne optimalizálnod a befektetett pénzt, időt és energiát?

Mit gondolsz, a sikeres eladás puszta szerencse kérdése?

Legyen tiéd mind a 8 értékes felvétel!

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

Máriás Áron Ottó

Nyolcas.com Flat Management - tulajdonos, ügyvezető

Balogh László

ingatlan.com Zrt. - vezető gazdasági szakértő

Rábel Orsolya

ingatlanbefektető és a „2022 Év Home Stagere” nyertese ingatlanbefektetés kategóriában

Korponai Levente

Üzletágvezető - money.hu

Balla Ákos

Balla Ingatlan tulajdonos, ügyvezető

Szilber Szilvia

Szilber Ingatlan menedzsment Kft. | Szilber Házak Kft - tulajdonos, ügyvezető

Balogh Noémi & Dankó Tamás

Go 2 Costa Blanca - tulajdonos, ügyvezető
Ingatlanbefektetői csomag megrendelése
nap
óra
perc
másodperc

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Ingatlanbefektetői előadások  × 1 9 970Ft
Részösszeg 9 970Ft
Összeg 9 970Ft (Adótartalom: 2 120Ft EU VAT (HU) 27%)
  • Fizessen kártyájával a Stripe szolgáltatáson keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

© MSP Home Staging Summit

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető

Az ajándék előadásban arról fogok beszélni, hogy milyen ingatlanbefektetési stratégiák léteznek, miként tudod megnövelni az ingatlanod értékét, továbbá a csomagban található előadásban arról, hogy mi a legnagyobb hiba, amit az ingatlanbefektetők elkövethetnek, hogy Te ne tedd ezt!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. A home staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, 2011 óta, több mint 12 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: elterjeszteni Magyarországon az MSP Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot! Lakberendezőként a home stagingre, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, amelynek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

Hosszútávú bérbeadás 21. századi módszerekkel

Máriás Áron Ottó | nyolcas.com Flat Management - tulajdonos, ügyvezető

A közgazdasági diplomám megszerzése után kizárólag a véletlen művének köszönhetem, hogy albérlet közvetítéssel kezdtem el foglalkozni. 2010 környékén, a kezdetek kezdetén egy klasszikus ingatlanirodánál dolgoztam bérlőközvetítőként, amikor az egyik akkori kollégámmal felismertük a lakáskezelési szolgáltatás iránti igényt. Úgy döntöttünk, hogy összeállunk, és megalapítjuk a saját cégünket, hogy az addig megszokottnál értékteremtőbb szolgáltatást nyújtsunk a Budapesten ingatlant kiadó magánszemélyeknek. Ma már 10 éve, hogy lakások bérbeadásával és teljes körű kezelésével foglalkozunk, melynek köszönhetően ügyfeleink az együttműködés teljes időtartam alatt kényelemben és biztonságban érezhetik magukat.

A beszélgetés az alábbi lényeges kérdéseket fogja érinteni:
1. Milyen kiadó lakásra van kereslet – mibe fektessünk?
2. A modernkori bérlők igényei – hogyan rendezzük be?
3. Hogyan válasszunk jó bérlőt?
4. Hogyan tegyük biztonságossá a bérbeadást?
5. A lakáskezelési szolgáltatásról

Milyen ingatlanpiaci lehetőségek előtt állunk?

Balogh László | Vezető gazdasági szakértő - ingatlan.com

Ez az előadás arra keresi a választ, hogy mire számíthatunk aktuálisan az ingatlanpiacon. Vajon vége van már a mélyrepülésnek? Hogyan vátoznak az árak? Milyen kereslet és kínálat mutakozik? Mennyi ideig tart eladni egy lakást, és mekkora alkura lehet számítani? Az ingatlanbérbeadás jelenét és jövőjét is érinti az előadás.

Balogh László az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője, jelenleg Magyarország egyik legtöbbet idézett és hivatkozott ingatlanpiaci szakértője.
Az ingatlan.com csapatához 2009-ben csatlakozott, kezdetben gazdasági és pénzügyi területen dolgozott, jelenleg a vállalat vezető gazdasági szakértője, valamint a cég ingatlanpiaci elemzéseiért és ezek kommunikációjáért is felel.

Piacelemzés és piackutatás egyszerűen a gyakorlatban. Miért érdemes foglalkozni ezzel?

Rábel Orsolya | Ingatlanbefektető és a „2022 Év Home Stagere” nyertese Ingatlanbefektetés kategóriában

Ebből a beszélgetésből kiderül: miért rendkívül hasznos folyamatosan figyelni az ingatlanpiacot akár profiként, akár laikusként? Milyen rendkívüli pénzügyi előny(öke)t és nyugodt biztonságot jelent a mai hullámzó és bizonytalan ingatlanpiacon, ha szinte azonnal képbe tudunk kerülni, mi történik a célzott piacunkon leendő vagy meglévő ingatlan befektetésünkkel?

Rábel Orsolya a Bowerbird Homes alapítója, 2018 óta foglalkozik home staginggel, 2019-ben végezte el az MSP Home Staging Akadémiát és indította el saját vállalkozását. Korábban multi-, non-profit, valamint ingatlanfejlesztő cégnél is dolgozott, ahonnan rengeteg üzleti tapasztalatot szerzett, mégis a home stagingben találta meg önmagát. Erőssége többek között a 25 évnyi értékesítési tapasztalat és egyedi ingatlanpiaci elemzés, piackutatás. Személyes célja, hogy pozitív, megoldásra törekvő és korrekt résztvevőként emelje még a piaci folyamatok minőségét és teremtsen hozzáadott értéket a kliensek és a szakma számára.

Befektetési célú lakás, hitelből?

Korponai Levente | Money.hu Üzletágvezető

Ebből az előadásból kiderül, merre tart ma a jelzálog hitelezés? Mire számíthatunk 2024-ben? Milyen finanszírozási megoldásban gondolkozzunk, ha befektetési céllal vennénk ingatlant? Kihez érdemes fordulni finanszírozási kérdésekben?

Levente az ingatlan.com cégcsoport money.hu üzletágának vezetőjeként azért dolgozik, hogy olyan terméket hozzanak létre, amely mindenkinek segít a legjobb pénzügyi megoldás kiválasztásában legyen szó hitelről, megtakarításról, befektetésről vagy akár biztosításról.

Milyen eredményességűek a különféle ingatlanbefektetési stratégiák az új és használt lakások piacán?

Balla Ákos | Tulajdonos, ügyvezető - Balla Ingatlan

Ebből a beszélgetésből megtudhatod, hogy az egyes ingatlanbefektetési stratégiák esetében milyen hatással van a home staging az ingatlanok eladási árára, illetve bérleti díjára.
Mennyit érdemes beruházni?
Milyen home staginggel kapcsolatos trendek figyelhetőek meg jelenleg az ingatlanpiacon?
Miben más az új építésű ingatlanok piaca, mint a használt lakások piaca?
Új építésű lakások esetén melyik ingatlanbefektetési stratégia milyen eredményességre vihet? Mi működhet most és a jövőben?
Milyen alpiacokra lehet felosztani a piacot földrajzi tekintetben, hasznosítási, vagy egyéb tekintetben?
Melyik esetben hogyan érdemes berendezni a lakásokat?

A Balla Ákos által vezetett Balla Ingatlan hazai tulajdonú vállalkozás, mely eladó és kiadó ingatlanok közvetítésével foglalkozik már 23.éve. Az eladóknak egyszerre kínálják egy nagy hálózat előnyeit tudás, adatbázis, ügymenet tekintetében, illetve biztosítják a legkedvezőbb díjakat a versenytársakhoz képest. Vevőik több ezer ingatlant tartalmazó adatbázisukból választhatják ki a megmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Eladóknak és vevőknek egyaránt folyamatos tanácsadást, segítséget és támogatást nyújtanak az ingatlanközvetítés folyamatában.

Társasházi értékelési szempontok ingatlanbefektetőknek és lakásvásárlóknak

Szilber Szilvia | Szilber Ingatlan menedzsment Kft. & Szilber Házak Kft - tulajdonos, ügyvezető

Az előadás arról szól, hogy az ingatlanbefektetők hogyan kerülhetik el a legnagyobb társasházi buktatókat és spórolhatnak akár milliókat a megfelelő ingatlan kiválaszásával és hogyan tudnak eredményesen alkudni. Ez a téma különösen azon ingatlanbefektetőknek ajánlott, akik a felújítás és a home staging után a mielőbbi eladás szándékával vesznek lakásokat, mert számos jól használható megoldási javaslatot kínál arra, hogy ne ragadjanak bele egy elhanyagolt társasházba.

Szilvia 10 éve foglalkozik társasházkezeléssel és 6 éve tanácsadással. Közel 400 társasház helyzetét vizsgálta meg pénzügyi és műszaki szempontból és tett ajánlásokat a fejlesztésre. Ez nagyságrendileg 20.000 társasházi lakást, így 60.000–70.000 embert érintett. A Szilber Ingatlan Menedzsment szisztémával üzemeltetett társasházak kiszámítható jövőt és nyugodt otthont biztosítanak a társasházi lakástulajdonosoknak és lakóknak. Munkájával szeretne ahhoz hozzájárulni, hogy a társasházakban lakók életszínvonala jobb legyen és a társasházi ingatlanok értéke növekedjen a Szilber Ingatlan Menedzsment működésének következtében.

Ingatlanbefektetés Spanyolországban - Praktikák és buktatók

Dankó Tamás | Go 2 Costa Blanca - tulajdonos, ügyvezető

Ebből a beszélgetésből kiderül, milyen lehetőségek rejlenek a spanyolországi ingatlanpiacban egy hazai befektető számára, illetve milyen veszélyekkel és buktatókkal kell számolnia annak, aki ingatlant vásárolna befektetés céljából a napfényes Costa Blancán. Szó lesz az aktuális trendekről, milyen változások érintették a spanyol ingatlanpiacot az elmúlt években, illetve, hogy hogyan vált a spanyol tengerpart a magyar befektetők egyik kedvelt célpontjává. Mindezeken túl fontos információkat és praktikus tanácsokat hallhatunk arra vonatkozóan, hol, hogyan és mit érdemes vásárolni, ha spanyol ingatlanba fektetnénk.

Dankó Tamás több, mint 15 éve él a spanyol tenger partján családjával. Feleségével, Noémivel közös vállalkozásuk profiljába tartozik az ingatlanvásárlás, ingatlanbefektetés, ingatlankezelés, üzleti társaságok alapítása, és a kitelepedéssel kapcsolatos teljeskörű ügyintézés, kezdve az orvosi ellátástól az autóbiztosításig, valamint a szállás-, transzfer- és programszervezés is. Spanyol, angol, német, és magyar nyelven, illetve profi fordító irodával karöltve a világ számos országából érkező ügyfelük megbízását tudták sikerrel teljesíteni, és a szükséges dokumentumokat elkészíteni. Területileg Costa Blancára, ezen belül is Benidormra és vonzáskörzetére specializálódtak, hiszen Európa egyik legszebb és legnépszerűbb turisztikai központja csak úgy vonzza a kis- és nagybefektetőket, azokat, akik egy itteni szállodaipari ingatlanprojektekből szeretnének profitálni, de azokat is, akik nyugdíjas éveikben a tengerparton szeretnének sütkérezni, és élvezni a mediterrán életérzés.