Sikeres regisztráció! 🎉

Köszönöm, hogy regisztráltál online minikurzusunkra, mely az ingatlanárazás és piacelemzés témakörét járja körül.

Hamarosan kapsz tőlünk egy e-mailt, ami fontos részleteket tartalmaz a minikurzussal kapcsolatban, illetve megtalálod benne bónuszajándékunkat, a sikeres ingatlaneladás művészetéről szóló előadásomat is!

Kérlek, hogy olvasd el figyelmesen a levelet és lépj be az ott található Facebook csoportba, hiszen a képzést élőben kizárólag ott tudod majd követni. Miután lezárult a jelentkezés, a minikurzus napján elküldjük ajándék munkafüzetedet is, mellyel könnyebben tudod majd követni a képzést és jegyzetelni is lesz lehetőséged.

Mielőtt mennél, szeretnénk figyelmedbe ajánlani home stagingről szóló előadáscsomagunkat:

Szerezd be az első MSP Home Staging és Ingatlanbefeketés Summit home staging termének mind a 10 felvételét!

Ingatlaneladás könnyen, gyorsan, akár milliókkal többért

8 szakértő, és közel 10 órányi előadás, mindez az otthonod kényelméből!

Ezzel az előadássorozattal megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés, azaz a home staging világával és felfedezheted az ingatlaneladás új dimenzióját.

Ingatlant eladni máshogy is lehet?

A mai változó ingatlanpiacon egy lakás eladása igazi kihívást jelent a tulajdonosoknak. Egyre szélesebb a kínált ingatlanok köre, míg a vásárlók száma folyamatosan csökken. Nehéz kitűnni a sok egyforma hirdetés közül és elérni, hogy a potenciális vevők a mi otthonunkra mondjanak igent, de korántsem lehetetlen.

Egy ELŐADÁSCSOMAG azoknak, akik szeretnék ingatlanukat könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron eladni, megtapasztalva ezáltal az ingatlanértékesítés új dimenzióját! Tudj meg mindent a home stagingről és merülj el az ingatlanfelkészítés világában érdekes előadásokon és inspiráló történeteken keresztül!

Az előadások felvételei korlátlanul visszanézhetőek 1 hónapon keresztül!

Lakást eladni home staging nélkül is lehet, de nem érdemes!

Létezik egy olyan eszköztár, mely eladható lakást csinál az eladhatatlanból, ráadásul csökkenti az értékesítés idejét is, sőt akár a lehetséges legmagasabb piaci ár is elérhető általa. Bármilyen szinten mélyültél már el a home stagingben, garantálom, hogy minden nap tudsz még újat tanulni, megoldani egy régen fennálló problémát vagy csak inspirációt gyűjteni egy hullámvölgy közepén.

Mit szólnál hozzá, ha új alapokra helyeznénk mindent, amit eddig tudtál az ingatlanértékesítésről?

Új inspirációra vágysz, mások motiváló történeteiből tanulnál?

Neked is sikerülhet egy új szakmában vagy szakterületen olyan sikereket elérni, mintha világ életedben ezzel foglalkoztál volna?

Legyen tiéd mind a 10 értékes felvétel!

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

Kinsella Dóra

okleveles home stager

Erdőháti Ágnes

okleveles home stager

Nagyidai Edina - Nadina

home stager, lakberendező, a Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagja

Dr. Mayer Réka

jogász, közgazdász, home stager

Scharbert Edina

Butlers Magyarország ügyvezető igazgatója

Csondor Ágnes

fotográfus

Radnóthy Szabolcs, Mohari Máté

Alaprajzneked alapítók, belsőépítészek
Ingatlanfelkészítési csomag megrendelése
nap
óra
perc
másodperc

Számlázási adatok

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Home Staging előadások  × 1 9 970Ft
Részösszeg 9 970Ft
Összeg 9 970Ft (Adótartalom: 2 120Ft EU VAT (HU) 27%)
  • Fizessen kártyájával a Stripe szolgáltatáson keresztül.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

© MSP Home Staging Summit

Dr. Somogyi Patrícia

MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető

Az ajándék előadásban arról fogok beszélni, hogy milyen ingatlanbefektetési stratégiák léteznek, miként tudod megnövelni az ingatlanod értékét, továbbá a csomagban található előadásban arról, hogy mi a legnagyobb hiba, amit az ingatlanbefektetők elkövethetnek, hogy Te ne tedd ezt!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. A home staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, 2011 óta, több mint 12 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: elterjeszteni Magyarországon az MSP Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot! Lakberendezőként a home stagingre, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, amelynek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

Milyen módon alkalmazható az MSP Home Staging szemlélet az ingatlanfejlesztésben egy home stager szemével?

Kinsella Dóra | Okleveles home stager

Ebből a beszélgetésből megtudhatod, hogyan érkezett meg Dóri életébe a home staging és hogyan lett ebből karrierváltás. Beszélünk róla, hogy milyen projekteken vett részt, felelevenítünk néhány sikersztorit majd felújítással, ingatlan fejlesztéssel, értéknöveléssel kapcsolatos kérdésekről beszélgetünk. Szó lesz róla, mi az emberek legszűkösebb erőforrása, milyen buktatói vannak ennek a munkának, illetve hogyan és hol tudnak az ügyfelek kapcsolódni egy-egy home stagerhez.

Kinsella Dóra home stagerként tanácsadástól a teljes lebonyolításig viszi a projekteket (amennyiben erre igény van). Leginkább olyan munkák találják meg, ahol a home stagingen kívül részleges vagy teljes felújítás is szükséges, így tényleg a kezei között születik újjá az ingatlan. Sokszor maga is kiveszi a részét a munkából: tapétázik, bútort szerel, stb, a fizikai munka kikapcsolja és feltölti.

 

A klasszikus home staging: Mi az a pár dolog, amit magad is megtehetsz, mielőtt elkezded hirdetni az ingatlanodat? Illetve mi az amihez már érdemes szakember segítségét kérni?

Erdőháti Ágnes | okleveles home stager

Ebben az interjúban beszélgetünk a piacelemzés fontosságáról és a célcsoport kijelölés szerepéről, ami Ági egyik nagy erőssége. Sző lesz még a tulajdonosok elköteleződéséről is, hogyan értsék meg, hogy a home staging idő, pénz, energia befektetéssel jár. Beszélgetünk még róla, hogyan tudja egy ügyfél lassítani az egész folyamatot ha nem érti meg, hogy az ingatlan valójában nem neki készül. Végül pedig egy-két mondat erejéig kitérünk a hóbortos, önmegvalósító ingatlan befektetésekre is, amiket a szakmából is sokan követünk figyelemmel.

Ági 15 turisztikában eltöltött év után 2019-ben váltott és elvégezte az összes hazánkban fellelhető home staginggel kapcsolatos képzést, hogy ezúttal az ingatlanfelkészítésben kerüljön a szakma legjobbjai közé. Munkájában nagy hangsúlyt fektet a piacelemzésre és a célcsoport kijelölésére. A klasszikus home staging tanácsadás mellett sokat dolgozik szálláshelyek felfrissítésén, ami nagyon ismerős terep számára, hiszen maga is szálláshely tulajdonosként, üzemeltetőként dolgozott korábban. Imád felújítani, ingatlant fejleszteni, de az már inkább csak önmegvalósítás, alkotás, önkifejezés számára.

Az üres ingatlanoktól a wow érzésig

Nagyidai Edina - Nadina | home stager, lakberendező, A Magyar Home Staging Egyesület elnökségi tagja

Az előadásból megtudhatod, miért sikeresebb a berendezett ingatlanok eladása és miért érdemes elkerülni, hogy az ingatlan üresen kerüljön ki az ingatlanpiacra. Konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül bemutatásra kerül, hogy a megfelelő berendezés hogyan képes:
1. Növelni az ingatlanok értékét és vonzerejét a potenciális vevők szemében.
2. Gyorsítani az eladási folyamatot és minimalizálni az eladási időt.
3. Lebontani az üres terek hidegségét és hogyan segít az érdeklődőknek elképzelni, hogy milyen lenne az ingatlanban élni.
4. Hogyan lehet az eladási árat pozitívan befolyásolni a megfelelő, célcsoportra szabott berendezés által.

Az előadás során számos praktikus tippet kaphatsz arra vonatkozóan, hogy a berendezéssel hogyan emeld ki az ingatlanodat a versenytársak közül, hogy növelni tudd az eladási esélyeket?

Edina 2020-ban alapította a NADINA Interiort, melynek a home staging szolgáltatás mellett fő profilja a bútorbérbeadás. Küldetése az ingatlantulajdonosok, a home stagerek, valamint az ingatlanbefektetők támogatása a home staging folyamat során. Célja, hogy a bútorbérlés segítségével a munkájuk egyszerűbb, költséghatékonyabb és gondtalanabb legyen. A bútorozási költségek és feladatok jelentős csökkentésével a profitot maximalizálni tudják, ami a home staging során az egyik legfontosabb tényező.

A home staging ereje új építésű lakások esetén - azaz, hogyan lehet „kimaxolni” az új lakások árát és gyorsan eladni a projekt végén „beragadt” lakásokat?

Dr. Mayer Réka | jogász, közgazdász, home stager

Dr. Mayer Réka vagyok, jogász és közgazdász. Több mint 22 éve dolgozom fejlesztőknek, mint project manager és mint az új építésű lakások értékesítési vezetője. Ez a 22 év elég hosszú idő volt ahhoz, hogy alaposan megismerjem az új lakás alpiacát, annak minden egyediségével, előnyeivel és nehézségeivel egyaránt. Nevemhez számtalan lakóproject és társasház értékesítése kapcsolódik.

Előadásom témája, hogy hogyan segíthet a home staging az új építésű lakások minél gyorsabb, teljeskörű és maximális árú értékesítésében. Ha fejlesztő vagy, illetve, ha feladatod az új építésű lakások eladása, és a műszaki átadás után mindig marad egy pár eladatlan lakás, akkor mindenképp érdemes meghallgatnod ezt az előadást és megfogadni az ott elhangzó tanácsokat! Szintén ajánlom az előadást mindazoknak, akik próbálkoztak már kész, de üres új építésű lakás eladásával.

Miként teremthetünk otthonos hangulatot az otthonunkban és a home stagingben? Avagy a színek és a dekorációk szerepe az életünkben és az ingatlaneladásban

Scharbert Edina | BUTLERS ügyvezető igazgatója

Hogyan tegyük otthonosabbá a lakást, amiben élünk? Hogyan teremtsünk kellemes hangulatot a színekkel? A dekoráció ereje a lakberendezésben? Hogyan hat egy kellemesen és harmonikusan kialakított enteriőr az érzelmekre, az érzékeinkre és a hangulatunkra? Mi egy kellemesen dekorált enteriőr hozzáadott értéke egy eladási folyamatban? Hogyan tudunk hangulatot vinni a térbe dekorációval?

Scharbert Edina 2016 óta tölti be a BUTLERS Magyarország ügyvezetői pozícióját. Közgazdász végzettségű, így ebben a pozícióban ötvözni tudja a hobbiját a hivatásával. Szenvedélye a lakberendezés, szereti minden évszakban újra dekorálni a lakást, ami nem mindig új tárgyak beszerzését hanem inkább a kreatív ötletek alkalmazását jelenti. Szeret utazni, ami szintén inspirálóan hat rá az otthona formálásában is. Nyitott szemmel jár és igyekszik mindig magával hozni pár egyedi és jól hasznosítható ötletet minden útjáról.

Enteriőrfotózás a gyakolatban - tippek és buktatók

Csondor Ágnes | fotográfus

Az interjú fő témája az ingatlanban rejlő valódi lehetőségek vizuális bemutatása, a leghatékonyabban és a lehető legjobb minőségben. Miért van szükség professzionális ingatlanfotókra? Mitől működnek a képek és hogyan érnek célba? Hogyan zajlik egy ingatlanfotózás? Hogyan készülj fel rá? Gyakran elkövetett hibák. Tippek és trükkök, ezekről a témákról fog szólni ez a beszélgetés.

Csondor Ágnes fényképészként enteriőrfotózásra specializálódott, kifejezetten olyan képek készítésére, amik nem csak a szemünkre, hanem érzékeinkre is hatnak, mindemellett teljeskörűen és érthetően bemutatják az ingatlan adottságait és funkcionalitiását.

Az élhető otthon záloga: ideális alaprajz

Radnóthy Szabolcs, Mohari Máté | alaprajzneked.hu alapító, belsőépítész

Ebben az előadásban szó lesz arról, mitől válik otthonná egy ingatlan?
Milyen alapvető funkciókat kell ellátnia egy otthonnak?
Mire jó egy alaprajz?
Milyen helyzetben van a magyar lakásállomány?
Mikor ajánlott az alaprajzi tervezés?
Az előadásból megtudhatod az élhető otthon megteremtésének elméleti alapjait és bemutatásra kerülnek az alaprajzi tervezés előnyei egy konkrét példán keresztül.
Az előadók az elmúlt tizenöt évben körülbelül 500 alaprajz tervezésén vannak túl, az előadásból pedig az is kiderül, hogy miért nélkülözhetetlen az alaprajzi tervezés.

Az alaprajzneked.hu-t Szabolcs és Máté azzal a céllal hívta életre 2020-ban, hogy javítson a magyar lakóingatlanok belső funkcionális elrendezésén, mert tapasztalataik szerint azok sok esetben nem szolgálják teljes mértékben annak lakóit. Céljuk, hogy kis anyagi ráfordítással élhetőbb otthonokat teremtsenek és a kihasználatlan, vagy rosszul berendezett tereket visszaállítsák a lakók szolgálatába.